Imprint

Copyright
Publikationerne på disse sider er omfattet af schweizisk lovgivning om ophavsret. For bidrag fra tredjeparter, er tredjeparten selv ansvarlig. Gentagelser, redigering og enhver form for udnyttelse uden for rammerne af ophavsret kræver skriftligt samtykke fra webside operatøren eller den respektive forfatter. Downloads og kopier er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

Indholdsfraskrivelse
Oplysningerne på denne webside er af generel og oplysende karakter. Indholdet på disse sider er kontrolleret omhyggeligt. For nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet af indholdet, kan intet ansvar accepteres. De respektive forfatter er ansvarlig for indholdet af profiler, inkl. billeder.

Link ansvarsfraskrivelse
De eksterne links henviser til tredjepartsudbyderes indhold. De ansvarlige for dette indhold er disse tredjeparsudbydere. Eksterne links er markeret som så; ved modtagelse af meddelelse om overtrædelser vil disse links blive fjernet med det samme.

Webstedet shemale-danmark.dk leveres af Paidwings AG med hovedkontor i Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland. Paidwings AG er registreret i virksomhedsregistret Kanton Zug med følgende nummer: CHE-372.592.771. Vores momsnummer er CHE-372.592.771 MWST. CEO er .
Hvis du har generelle spørgsmål om betaling, opsigelse eller et premium-medlemskab, se vores supportside her: kundeservice område.